header_rincon

La Hacienda Hostel - Ranch - Hotel - Kamers met ingerichte keuken - vakantiehuisjes - B&B - Kamping - Paardrijden - Excursies Cruise schip pasagiers excursion - Las Galeras - Samana -Dominikaanse Republiek Flag Germany Flag Belgium Flag Holland Flag USA Flag France

la_hacienda
Home Logies Paardrijden Las Galeras Activiteiten Info and links

 

Huizen te huur in Las Galeras

Private huizen zowel als vakantiehuizen worden hier aangeboden. Uw eigen thuis ver weg van huis, om uw vakantie door te brengen of op langere termijn te huren. Neem contact op met Karin en bespreek de verschillende mogelijkheden.

Niet alle eigendommen worden hier vermeld.

 

bingalow
kitchen mahi's

Huis in frans koloniale stijl, volledig bemeubeld. Grote slaapkamer, leefruimte met sofa bed, ruime keuken, badkamer en aparte wc. Groot terras met uitzicht op de mooie tuin. Dit gelegen op minder dan 5 minuutjes wandelen van het strand en op enkele passen van "La Rancheta" restaurant. .

casa_grande
room

Ideaal voor samen reizende koppels, families of een groep tot 8 personen. Casa Grande met ernaast een extra volledig ingericht huisje. Beide verblijven zijn ook apart te huur tegen verminderde prijs. Gelegen op enkele minuten wandelen van het strand en kort bij "La Rancheta" restaurant.

bungalow_rancheta
pool_rancheta

Met 2 dubbel bedden, 1 single bed en een sofa bed is er ruimte genoeg voor 5 tot 6 personen. De "La Rancheta" bungalow heeft eigen badkamer, keuken, leefruimte en terras met uitzicht op de tuin en het zwembad. Mogelijkheid om ontbijt en avondmaal te gebruiken in het "La Rancheta" restaurant. Gelegen op enkele minuten tevoet van het strand.


Tel. 1.829.9398285, Email: info@lahaciendahostel.com

trip adviser facebook hostel world YOU TUBE

©2009-2011 Between the Horns Web Design